Canopy og Cloudforrest!

Eg veit framleis ikkje kva ordet betyr. Men det var veldig kjekt! Konseptet er enkelt nok: Sleng deg ut på ståltau mellom trea i skyeskogen. Der kjem neste ordproblem: kva er «cloud forrest» på norsk? Det får eg slenga ut i verdsvevslufta, og kanskje ein av dåke som les kan oversetta for meg J

Frukosten på hostellet vårt i Santa Elen,: http://www.pensionsantaelena.com/, var rett og slett ein liten taco og fire stykker frukt. Vi supplerte med litt kornblanding og kaffi, og var kliss klare for eventyr! Anlegget til Selvatura, http://www.selvatura.com/, var imponerande velfungerande, reint og bra sørvis. Her var det sommarfuglpark, insektsmuseum og kolibrihage i tillegg til hengebruløype og ståltaubanene. Først tok vi tur med gaid som fortalte om alt frå mat til latinske namn på orkidear og fuglar. Utruleg lærerikt! Turen tok om lag to timar, og hadde det ikkje vore for gaiden, ville vi rett og slett sikkert brukt om lag 45min og ikkje sett ein halv sopp ein gong…. Så bar det opp i tretoppane for å slenga seg utfor 13 ulike baner; den lengste var 1km lang!!! Alt var trygt og bra laga til, og ikkje minst Tarzan-slengen gav kriblingar i magen. Vi avslutta med rundtur i sommarfuglparken, og den kunnskapsrike gaiden Roy bobla over av entusiasme og glede over desse nydelege skapningane. Særleg den blå, store Morfo-sommarfuglen var det mange av. Skranglande nedover til byen att var eg ganske salig og mett på både ny kunnskap og opplevingar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.