Santo Domingo

Nydelig frokost!
Nydelig frokost!

Akkurat som Colombus, fann vi òg fram til hovudstaden i den Dominikanske Republikk. Vi stod opp til nydeleg frukost med ost, salami, deilig appelsinjus og mangosyltetøy. For ikkje å snakka om å endeleg drikka dominikansk kaffi! Etter frukost gjekk vi ein tur i byen, gjennom hovudgata som er frå 1500-talet. Pengeuttak, å sjå på folk, bli tilbydd alt frå dop til guiding og duemating var noko av det vi opplevde på vegen mot festningane. Mange kontrastar frå våre liv dukkar opp, til dømes når ein ser handikappa og eldre sitje å tigge, eller tynne, heimlause dyr…

Duenes mann Martin!

 

Vi vart shanghaia av ein mann som vart kalla Guagua. Det betyr eigentleg buss, og vi forstod først etterpå at vi var hans pasasjerar! Han tok oss med på museum, kyrkjer, sjokoladebutikk, tobakkbutikk, smykkebutikk og masse meir i over to timar. Og det heile kosta 12kr.

Høg sigarfaktor!

På kvelden gjekk vi i over ein halv time for å komma til kinoen, og såg SankyPanky2, som handlar om korleis dominikanarane prøvar å finne seg dame for å få reise til rike land. Ein støyande komedie, masse høg musikk og vi forstod lite, men når det heile kosta 21kr. For alle ni billettane!!!

På kino i Santo Domingo

 

Happy go lucky gjengen
Happy go lucky-gjengen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.